از زمان آغاز دولت دهم و پس از علنی تر شدن انحرافات زشت "فرقه انحرافی" لانه کرده در دولت که منجر به قهر و کناره گیری تدریجی برخی وزرا و نزدیکان صدیق احمدی نژاد از بدنه دولت شد، ماجرایی به مرور شکل گرفت که واکاوی و نگاه دقیق به آن در معارضات کنونی ضروری به نظر می رسد.و آن ماجرا این است که طی یک سال و چند ماه اخیر، برخی صاحب منسبانی که به هر دلیلی از دولت جدا شده اند و یا در معرض جدایی قرار گرفته اند، بلافاصله و بدون در نظر گرفتن سوابق کاری خود؛ در علن یا در خفا علت جدایی از دولت را داشتن زاویه و اختلاف با فرقه انحرافی و نفر اول آن بیان می کنند.
کارشناس شبکه ضدانقلابی اندیشه اذعان کرد: «جنبش سبز یک جنبش سکولار است، حتی اگر در انتخابات ریاست جمهوری با شعار یاحسین، میرحسین شروع شده باشد و یا بر پشت بام ها الله اکبر گفته شود، ولی خواست واقعی آن ها منتفی کردن حکومت مذهبی و ایدئولوژیک است.»
وی افزود: «سکولارسبز اعتقادش بر این است که ما تا زمانی که موفق نشویم در خارج ازکشور یک جایگزین سکولار فراهم کنیم، حکومت اسلامی بی بدیل و بی جایگزین خواهد ماند.»
وی با اشاره به جریانات اخیر کشور، دل بستن عناصر ضدانقلاب را به این اختلافات بی مورد دانسته و تأکید کرد: «اختلافات آقای خامنه ای و احمدی نژاد، مسأله ای نیست که حکومت اسلامی را منحل کند و یک حکومت سکولار جایش بنشیند بلکه هر تغییری در داخل حکومت اسلامی صورت می گیرد.»
کارشناس شبکه ضدانقلابی اندیشه ضمن تأکید بر متوقف شدن جنبش سبز گفت: «ما از اصلاحات شروع کردیم، از "رأی منو پس بده" شروع کردیم و به عذرخواهی رسیدیم. آنجایی که شعار "جمهوری ایرانی، نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران" مطرح می شود در مقابلش قانون اساسی و بازگشت به دوران اول انقلاب مطرح می شود، این تضاد باعث می شود که تحول را به طور ضمنی متوقف کند.»
این کارشناس در ادامه با اشاره به تذکرهایی که روحانیون و مسئولین کشور نسبت به فتنه های احتمالی آینده می دهند، مدعی شد: «این ها همه از ترس آن تحول [جنبش سبز] است. شکلش عوض می شود ولی خودش از بین نرفته است
رسانه های ضد انقلاب چندی است که حساسیت ویژه ای به جریان انحرافی پیدا کرده و ضمن پوشش اخبار و اظهارنظرهایی که در مورد این جریان صورت می گیرد، به تحلیل آن نیز می پردازند.
به گزارش جام نیوز، رادیو فردا ضمن بازتاب ناقص و همراه با تحریف مصاحبه سردار حسین همدانی با سایت خبر آنلاین، مصاحبه ای را برای به اصطلاح تحلیل این سخنان ترتیب داد.
رادیو فردا مدعی شد: «حسین همدانی، فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ، گفته است که جریان فتنه از بین رفته است ولی افزوده است: "این جریان ممکن است در ادامه حرکتش، وارد جریان انحرافی شود و از آن طریق عمل کند"».
بهروز خیلق در مصاحبه با این رادیو مدعی شد: «چیزی که از طرف حسین همدانی مطرح شده است، نمیتواند واقعیت داشته باشد. اولا آن چیزی که به عنوان جنبش سبز شکل گرفته است و اینها اسم فتنه رویش گذاشته اند، نه تنها زنده است، بلکه در بهمن ماه هم دیدیم چگونه به خیابانها آمد[!] این جنبش که برگرفته از جنبش دموکراتیک ایران است، به زودی و به این سادگی از بین نمی رود».
وی افزود: «ثانیا باید به این مسئله توجه داشت جریانی که اکنون اینها به عنوان جریان انحرافی از آن اسم میبرند، با جنبش سبز، از دو جنس متفاوت است».
کارشناس ارگان رسانه ای سیا در بخش دیگری از مصاحبه خود با اشاره به آنچه «تبعیت سپاه از ولی فقیه و هوادار نداشتن مشایی در بین نیروهای سپاه» نسبت به نفوذ جریان انحرافی در سپاه پاسداران و بسیج اظهار ناامیدی کرد.
گفتنی است این اظهار نظرها در حالی مطرح می شود که در پی حضور دهها میلیون نفری مردم در حماسه های 9 دی و 22 بهمن بسیاری از تحلیگران اپوزیسیون بر مرگ فتنه 88 اذعان کرده بودند.
از سوی دیگر در مصاحبه سردار همدانی با خبرآنلاین تصریحی به عمل کردن جریان فتنه از طریق جریان انحرافی به چشم نمی خورد و تنها بر این حقیقت تاکید شده است که تمامی فتنه ها به هم پیوسته بوده و از طریق دشمن خارجی مدیریت می شوند.
بهترین طریق شناخت یک زن تعریف و توصیف شوهرش میباشد. زیرا شوهر از افراد دیگر، حتی از پدر و مادر، همسرش را بهتر میشناسد و بر خفایای افکار و رفتار و عادتهای خوب یا بد او آشناتر است. بنابراین حضرت علی علیه السلام همسرش زهرا علیهاالسلام را کاملاً میشناسد و بهتر از دیگران میتواند تعریف و توصیف نماید.
امیرالمؤمنین سخنان فراوانی درباره زهرا دارد لیکن در اینجا به دو کلام اکتفا میشود:
همه حاشیه سازیها و جریان سازیهای معطوف به بحران توسط طیف انحرافی و با مدیریت رئیس دفتر رئیسجمهور رقم خورده و احمدینژاد باید هر چه زودتر حساب خود را از این جریان جدا کند. اما آیا احمدینژاد این فرصت را پاس میدارد و آن میکند که اکثر طرفدارانش انتظار دارند؟
با توجه به کیفیت جبهه منتقدان و مخالفان دولت و جریان انحرافی، به نظر میرسد که جبهه مذکور از یک تنوع سیاسی، مذهبی و فرهنگی برخوردار است و صرفا محدود به برخی رقابتهای سیاسی درون گروهی نمیشود. در چند هفته گذشته، از فرمانده سپاه گرفته تا برخی اعضا و چهرههای برجسته اصولگرا در نهادهای مختلف مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس خبرگان رهبری و شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی و فعالان سیاسی و حزبی تا چهرههای مذهبی و علمای بزرگ، مستقیم و غیر مستقیم نسبت به حاشیهسازیهای جریان انحرافی که معطوف به بحرانسازی است، هشدار دادهاند.
حال در پی این هشدارهای پیاپی و بیتوجهی رئیسجمهور به آنها و حمایت از رحیم مشایی، لحن هشدارهای توصیهای تغییر میکند و همزمان با آغاز برخورد دستگاه قضایی با پروندههای مختلف متصل به این حلقه حاشیهساز، از ضرورت بازداشت سرسلسله جریان مذکور سخن گفته میشود.
با این وجود هر چند به نظر میرسد برخی پیشبینیها که از هفته گذشته و توسط عباس سلیمی نمین در دانشگاه تهران مبنی بر احتمال بازداشت رحیم مشایی شروع شده بود، به واقعیت نزدیک میشود، اما یک نکته همچنان در زیر و بم گمانهها و تحلیلها و پیشبینیها بیجواب مانده است. «بالاخره رئیسجمهور با رئیس دفتر خود چه میکند؟»
تا کنون منتقدین دولت و مخالفان جریان انحرافی سعی کردهاند گمانه «تفکیک بین احمدینژاد و مشایی» را همچنان برجسته نگه دارند تا راه برای جدایی احمدینژاد و مشایی و ادامه کار دولت بدون حاشیه باز بماند.
بر اساس این نظر همه حاشیه سازیها و جریان سازیهای معطوف به بحران توسط طیف انحرافی و با مدیریت رئیس دفتر رئیسجمهور رقم خورده و احمدینژاد باید هر چه زودتر حساب خود را از این جریان جدا کند.
اما آیا احمدینژاد این فرصت را پاس میدارد و آن میکند که اکثر طرفدارانش انتظار دارند؟ پاسخ به این سوال در روزهای پیش رو مشخص خواهد شد و قطعا کیفیت مواجهه و پاسخ احمدینژاد به این پرسش و دغدغه طرفدارانش سمت و سوی تحولات سیاسی را جهت خواهد داد
